Banky erbjuder en rad tjänster inom låneområdet för privatpersoner. Här är en sammanfattning av deras erbjudanden:

Lånebelopp: Banky erbjuder privatlån upp till 150 000 svenska kronor. Ansökan om lån kan göras med BankID​​.

Lån Utan UC: Banky erbjuder lån utan att använda Upplysningscentralen (UC) för kreditupplysning, vilket innebär att de istället använder Bisnode. Detta kan vara en fördel för personer som vill undvika att deras kreditupplysning påverkas av UC-förfrågningar​​.

Fokus på Betalningsförmåga: Banky betonar betalningsförmåga snarare än kreditvärdighet eller historik när de fattar beslut om lån. Detta innebär att de granskar ansökningarna noggrant för att säkerställa att låntagare har förmåga att återbetala lånet​​.

Automatiserad och Grundlig Analys: Banky använder en automatiserad och grundlig analys av kunders ekonomi. Detta inkluderar att ta med en borgensman som extra säkerhet. Genom detta tillvägagångssätt strävar de efter att erbjuda lån med mer fördelaktiga villkor, särskilt för de kunder som annars endast har tillgång till högkostnadskrediter​​.

Samarbete som Kreditförmedlare: Banky samarbetar med Nordiska kreditmarknadsaktiebolaget som kreditförmedlare. Detta samarbete hjälper dem att skapa nya lånealternativ för kunder som tidigare kanske fått avslag från andra långivare​​.

Sammanfattningsvis riktar Banky sig till kunder som söker alternativ till traditionella banklån, särskilt de som har svårigheter att få lån beviljade från andra källor. Deras unika tillvägagångssätt och fokus på betalningsförmåga kan vara fördelaktigt för vissa låntagare, men potentiella kunder bör vara medvetna om kravet på borgensman.

Relaterade artiklar
Belopp Ränta
20 000 - 150 000 kr 29,50 - 29,50%
Löptid 24 - 60 mån
Uppläggningsavgift Ingen uppgift
Aviavgift Ingen uppgift
Åldersgräns 18 år
Effektiv ränta 33,83 - 33,83%
Minsta årsinkomst Ingen uppgift
Accepterar anmärkning Ja
Kreditupplysning Bisnode

Räkneexempel

Annuitetslån 8 år, effektiv årsränta 33,83%. Ett lån på 79 000 kr kostar då 2 151 kr/mån (96 avbetalningar), totalt 206 496 kr. Ingen uppläggningsavgift / aviavgifter. 29,5% nominell ränta. Rörlig ränta. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget. Uppdaterat 2024-01-08.
SLANTAR 2024 ©. Cookie inställningar