Företagslån erbjudna av Froda kan sammanfattas på följande sätt:

Belopp och Villkor: Lån upp till 15 miljoner kronor med upp till 5 års löptid. Froda erbjuder lägsta prisgaranti, vilket innebär att om du hittar ett lägre pris hos en annan bank, matchar Froda det priset​​.

Flexibilitet: Möjligheten att anpassa lånet efter ditt företags behov genom att välja lånebelopp, löptid och amortering​​. Du kan även pausa amorteringen i upp till 6 månader utan dolda avgifter​​.

Ansökningsprocess: Ansökan sker digitalt och är enkel, utan krav på dokumentation eller fysiska möten. Svar på ansökningar ges inom 24 timmar​​.

Betalning och Ränta: Utbetalning sker dagen efter att avtalet signerats. Räntan är individuell och beror på faktorer som lånets löptid och företagets kreditvärdighet​​​​.

Amortering: Två typer av amortering erbjuds – antingen amorteringsfritt eller med löpande amortering, där du kan välja mellan daglig och veckovis amortering​​.

Amorteringstid: Amorteringstiden kan vara upp till 60 månader, och det påverkar räntan och den totala kostnaden för lånet​​.

Kreditbedömning: Froda bedömer ansökningar genom att analysera företagets transaktionshistorik och kreditvärdighet​​.

Ändringar Efter Lån: Det är möjligt att göra justeringar på lånet efter att det har beviljats, inklusive att pausa amortering, ändra återbetalningen, eller lösa lånet i förtid​​.

Säkerheter: Froda godkänner personlig borgen och andra säkerheter som pant för lån, beroende på lånebelopp och företagstyp​​​​.

Kreditupplysning: Froda använder Creditsafe för kreditupplysning istället för UC, vilket inte påverkar företagets eller din personliga kreditvärdighet​​.

Betalningsanmärkningar: Företagslån kan beviljas även om du har betalningsanmärkningar, men det kan påverka räntan och löptiden​​.

Samla Lån: Möjligheten att samla befintliga företagslån hos Froda finns, under förutsättning att du kan lösa tidigare skulder och att den totala lånesumman inte överstiger tillgängligt utrymme​​.

Förtidslösning: Lånet kan lösas i förtid utan extra kostnad, med avskrivning av återstående räntekostnader​​​​.

Företagstyper: Lån ges till alla typer av företag, oavsett storlek eller bolagsform, så länge företaget är registrerat i Sverige​​.

Ej Privatlån: Froda erbjuder endast företagslån, inte privatlån​​.

Nystartslån: Lån till nystartade företag erbjuds, förutsatt att företaget har påbörjat försäljning​​.

Belopp Ränta
0 - 15 000 000 kr -
Löptid - 60 mån
Uppläggningsavgift Ingen uppgift
Aviavgift Ingen uppgift
Åldersgräns Ingen uppgift
Effektiv ränta 11,00 - 28,00%
Minsta årsinkomst Ingen uppgift
Accepterar anmärkning Ja
Kreditupplysning Creditsafe
SLANTAR 2024 ©. Cookie inställningar