Anyfin logo

Anyfin är ett företag som erbjuder en rad tjänster för att förbättra din ekonomiska situation, främst genom att sänka kostnaderna för befintliga lån och krediter. Deras mål är att hjälpa kunder att få en bättre översikt och kontroll över sin ekonomi samt att betala mindre för sina lån och krediter, allt samlat på ett och samma ställe genom deras app​.

Tjänster som erbjuds av Anyfin:

  • Widgets: Dessa är små funktioner som ger dig bättre insikt i din ekonomiska vardag. Du kan se hur mycket du spenderat idag, under veckan, eller kvar till lön. Det ger dig möjlighet att ha bättre koll på dina ekonomiska aktiviteter.
  • Abonnemangshantering: Anyfin underlättar för dig att hålla koll på alla dina abonnemang och prenumerationer genom att sammanställa dem på ett enkelt och överskådligt sätt i deras app.
  • Kreditblocken: För de som inte vill ta fler krediter men ibland har svårt att låta bli erbjuder Anyfin Kreditblocken, som spärrar möjligheten att välja kreditalternativ när du handlar online.
  • Mina lån och Mina pengar:Dessa tjänster ger användarna en bättre översikt över sina lån och ekonomi.

Fördelar med Anyfins tjänster:

  • Sänkning av räntor: Anyfin specialiserar sig på att sänka räntor på befintliga kreditkortsskulder, renoveringslån och andra typer av lån genom att omfinansiera dem till en lägre ränta och ta bort onödiga avgifter. Detta gör det enklare och snabbare att betala av skulden.
  • Samla lån: Genom att samla flera lån och krediter kan du sänka dina kostnader och få en bättre översikt av din skuld. Detta kan även hjälpa dig att amortera av skulden snabbare​.
  • Bättre villkor: När du refinansierar ditt lån med Anyfin kan du spara pengar varje månad, få bättre villkor, mer valmöjligheter och bättre kontroll på din skuld.

Anyfin strävar efter att göra det enklare för människor att hantera sina ekonomier utan att oroa sig för höga kostnader eller komplexa finansiella produkter. Genom att använda smart teknik och genom att skippa onödiga mellanhänder kan de erbjuda bättre villkor på befintliga lån och krediter, allt medan de bidrar till en mer hållbar ekonomisk situation för sina användare.

Belopp Ränta
1 000 - 300 000 kr 6,48 - 19,90%
Löptid 1 - 120 mån
Uppläggningsavgift Ingen uppgift
Aviavgift Ingen uppgift
Åldersgräns 18 år
Effektiv ränta 6,68 - 22,01%
Minsta årsinkomst Ingen uppgift
Accepterar anmärkning Ja
Kreditupplysning UC

Räkneexempel

Besparingen blir 832 kr om ett lån på 10 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Rörliga räntan går från 20,77% till 16,18%. Den nya månadskostnaden blir då 352 kr med 36 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 17,44% och det totala beloppet att återbetala 12 689 kr. Det maximala beloppet som kan omfinansieras med Anyfin är 300 000 kr. Löptiden kan som kortast vara 1 månad och som längst 120 månader, beroende på den nuvarande löptiden. Den nominella räntan kan som minst vara 6,48 % och som mest 19,90 %. Den effektiva räntan kan som minst vara 6,68 % och som mest 22,01%.
SLANTAR 2024 ©. Cookie inställningar