Sparandetjänsterna som erbjuds av Resurs Bank inkluderar ett sparkonto med en rad fördelar:

Sparränta och Insättningsgaranti: Sparkontot har en sparränta från första insatta kronan. Kontot omfattas även av den statliga insättningsgarantin, vilket innebär att kunder är berättigade till ersättning upp till 1 050 000 SEK för sitt sammanlagda kapital hos banken, om banken skulle gå i konkurs​​.

Flexibilitet: Du kan öppna ett sparkonto utan bindningstid och obegränsade uttag men du kan även öppna fasträntekonto med bindningstid.

Digital Utbildning i Sparande: Resurs Bank erbjuder en digital utbildning vid namn “My Economy”, som innehåller information och tips om buffertsparande och hur man kan uppnå ett hållbart och långsiktigt sparande​​.

Insättningar och Uttag: Insättningar till sparkontot kan göras via internetbanken genom att ange kontonummer hos Resurs. Uttag kan göras antingen via onlinebanken med BankID eller via telefon. Det finns dagliga och veckovisa uttagsgränser för privatpersoner​​.

Månadssparande: Kunder kan välja att spara pengar varje månad genom att göra en autogiroanmälan på ansökningsblanketten​​.

Dessa tjänster erbjuder både säkerhet och flexibilitet för kunder som vill spara pengar hos Resurs Bank.

Bindningstid Ränta
0 - 9 mån4,10%
Kapitaliseringsintervall Årsvis
Bindningstid Ränta Summa
Ingen4,10%Ingen begränsning
9 mån4,10%10 000 - 1 000 000 kr
SLANTAR 2024 ©. Cookie inställningar