Landshypotek Bank erbjuder ett sparkonto som kallas “Sparkonto Trygghet”. Här är några av de viktigaste egenskaperna och fördelarna med detta konto:

Inga Avgifter och Bindningstider: Kontot är avgiftsfritt, har fria uttag och ingen bindningstid​​​​.

Statlig Insättningsgaranti: Sparkontot är skyddat av den statliga insättningsgarantin, vilket ger en extra trygghet för spararen​​.

Tillgänglighet och Övervakning: Kontot kan hanteras digitalt via internetbanken, vilket gör det möjligt för kontoinnehavaren att följa sitt sparande, se transaktioner och göra uttag när som helst​​.

Bidrag till Landsbygdens Utveckling: Genom att spara hos Landshypotek Bank bidrar man även till utvecklingen av svensk landsbygd, då banken finansierar projekt för landsbygdens företagare​​.

Prislista för Tjänster: Det finns inga avgifter för insättning eller uttag. Däremot kan det finnas avgifter för extra kontoutdrag och andra tjänster​​.

Uppräknad Ränta: Räntan på sparade pengar räknas upp dagligen och betalas ut vid årsskiftet​​.

Skatt på Ränta: För privatpersoner och enskilda firmor dras skatten på räntan direkt från kontot vid utbetalningen av räntan. Juridiska personer måste dock betala skatten till Skatteverket på egen hand​​.

Anpassning av Ränta: Om räntan ändras på kontot med rörlig ränta, gäller den nya räntan för alla kontohavare, oavsett när kontot öppnades​​.

Bindningstid Ränta
Ingen3,75%
Kapitaliseringsintervall Årsvis
Bindningstid Ränta Summa
Ingen3,75%Ingen begränsning
SLANTAR 2024 ©. Cookie inställningar